AKTUELNO

Priznali da su pohlepni.

U toku porodičnog sastanka zadrugari su se  posvađali zbog toga što pojedini od njih imaju velike prohteve i što su zbog pohlepe sebi dozvolili da i najradosniji praznik proveli u svađi.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba Radanović, Milan Milošević, Filip Đukić, Miljan Vračević i Lepi Mića su svesni da njima produkcija maksimalno izlazi u susret, priređuje im odlične trpeze, žurke i ostale potrebne namirnice za pristojan život u Beloj kući. Jedini krivci su oni sami, zbog toga što nisu navikli da dele, pa osnovne potrepštine sakrivaju jedni od drugih.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ne zameram produkciji, mi dobijamo 100 000 nedeljno, možemo da jedemo i pušimo. Slatko i slano da imamo, ali mi smo go*na. Šta meni može produkcija da bude kriva što smo mi go*na, krademo jedni od drugih - priznao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam napravio priču da svi jedemo... Sad sam sa Andrijanom računao 40800 dinara izlazi: 20 pilića, 50 kg brašna, 10 kg šećera, 100 jaja, 150 pašteta, 20 kg parizeram ulje, makarona 30-40 kesa, izlazi sve 40 000, a cigara 25000 - izložio je svoju računicu Miljan.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su u toku noći polemisali i kako bi bilo poželjno da se ovonedeljni džeparac podeli kako bi svi imali dovoljno hrane. Miljan je u šali rekao da ukoliko on bude vođa da će najveću sumu novca dodeliti ukućanima sa kojima nije u dobrim odnosima.

Pročitajte još: SVAĐA U STUDIJU! Anđelin otac poručio Jeleni: Ja tebe znam od ranije, ovo što sada radiš NIJE NORMALNO! (VIDEO)

Ovo priznanje možete pogledati u video-snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'